Contact

Bedankt voor je belangstelling voor mijn werk en welkom op mijn website.

Ik ben een allround fotograaf met een voorkeur voor verhalende fotografie. In mijn reportages ben ik steeds op zoek naar ‘het beslissende moment’, liefst zonder veel te regisseren. Bij een bruidsreportage betekent dit dat ik vooral op de achtergrond aanwezig ben. Het gaat uiteindelijk niet om mij maar om jullie.

Kijk voor meer informatie over bruidsreportages hier. Een bruidsreportage zonder album is bij mij niet mogelijk. Ik lever liever een totaalconcept zodat jullie zeker weten dat je waar krijgt voor je geld en zodat ik zeker weet dat ik achter het eindproduct kan staan.

Neem voor een fotoshoot (ook voor profielfoto’s) contact met me op. Ik lever graag maatwerk!

Bel me (liefst mobiel) of stuur een bericht (via het contactformulier of rechtstreeks in een e-mail) om te zien wat ik voor jou kan betekenen. Voor het contactformulier: ga met je muis naar Contact in het menu en klik daarna op Contactformulier.

mobiel (06) 28 50 70 95
(0577) 40 27 60

info@dorst-fotografie.nl

Diepeweg 8
8075 BX Elspeet

KvK: 08183791

Alle rechten voorbehouden
© André Dorst

Op alle rechtsbetrekkingen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing, die op verzoek gratis ter beschikking worden gesteld.

1605MacroStudio-2

27 november 2012 - 22:19

Christine Pas - André,

Jij hebt mij gefotografeerd voor het RD in maart 2012 en voor Terdege in februari 2011 ivm mijn vertaalactiviteiten. Mag ik een foto van jou, die je me destijds digitaal ter beschikking hebt gesteld, gebruiken voor mijn LinkedIn profiel?

Vriendelijke groet,
Christine Pas

28 november 2012 - 10:27

adorst - Hoi Christine,

Ga je gang! Bedankt dat je het even vraagt.

Groeten,
André

Jouw email wordt nooit gepubliceerd of doorgegeven. verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*