Workshops 2015

natuur-9

Fotografieworkshops in Kulturhus Elspeet

In 2015 geef ik workshops in het Kulturhus in Elspeet. De workshop ‘basiskennis fotografie’ was op zaterdag 21 maart 2015. De workshops ‘betere vakantiefoto’s’ is op zaterdag 16 mei 2015. In het najaar hoop ik weer een workshop ‘basiskennis fotografie’ te geven. De datum daarvan is nog niet bekend.

De eerste workshops was bedoeld voor iedereen die een digitale spiegelreflexcamera heeft en fotograferen leuk vindt maar nog altijd op de automatische stand fotografeert. De workshop in mei is bedoeld voor iedereen die een digitale camera heeft en graag met betere vakantiefoto’s thuis wil komen.

De workshops zijn van 10.00 tot 17.00 uur en kosten € 95 per persoon per dag, inclusief koffie of thee en lunch en inclusief een cursusboekje.

Om je aan te melden voor een van de workshops vul je onderstaand formulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Let op: als je wilt aanmelden voor meer dan een workshop dien je het formulier voor elke workshop apart in te vullen.

De workshops gaan alleen door bij voldoende belangstelling: minimaal 5 aanmeldingen. Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven is er ook een maximum aantal deelnemers: 10 per workshop.

Door inschrijving voor een workshop/cursus gaat cursist akkoord met deze algemene voorwaarden.

Aanmelden voor een workshop is op dit moment niet mogelijk. Houd facebook en mijn website in de gaten voor nieuws over workshops.

zononder-1

Jouw email wordt nooit gepubliceerd of doorgegeven. verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

*